NPB söker erfaren automationsingenjör

20 March 2019 16:00

Erfaren automationsingenjör som dessutom letar efter nya utmaningar? Perfekt! Då kan du bli vår nya kollega!

NPB är ett spännande företag i teknisk framkant som ingår i den framgångsrika koncernen XANO. Vi behöver stärka upp vår automationsavdelning som idag består av 7 personer. Som automationsingenjör hos oss kommer du jobba nära projektledare, konstruktörer och kunder. Du kommer utveckla och testa våra maskiner, jobba med installation, drifttagning och servicevärlden. Detta innebär en hel del resor i arbetet, ca 100 dagar per år. Placeringsort för tjänsten är Jönköping. 

Vi ser gärna att du är utbildad automation- eller robotingenjör eller liknande och 
har med fördel maskinsäkerhet och robot med dig i bagaget, men detta är inget krav. Du har erfarenhet av att programmera PLC i Siemens och Rockwell. För att lyckas i rollen som automationsingenjör hos oss är det viktigt att du brinner för teknik, är öppen och relationsskapande och söker en tjänst med mycket ansvar. Ditt arbetssätt genomsyras av självständighet, engagemang och förmågan att se detaljer likaväl som helhet. Som person är du noggrann och trygg i din roll samt tar hjälp av dina tidigare erfarenheter inom området för att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du kommer arbeta brett med kontaktytor världen över och stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. 

NPB står inför en kraftig tillväxt och fortsätter jobba för sitt goda rykte i branschen. Vi erbjuder dig en oerhört viktig tjänst där du får möjligheten att vara med och påverka. Välkommen till ett öppet klimat med en härlig avdelning som har kul på jobbet. Under våren flyttar vi in i vårt nya kontor, vill du följa med?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialisttjänster. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lydia Karlsson eller Rebecka Ellis på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan senast den 31 mars.

Gå till rekryterare