Maskinbyggare och Servicetekniker

20 March 2019 16:00

Vi söker Maskinbyggare och Servicetekniker som vill jobba med intressanta maskiner med teknik i framkant.

NPB Automation AB växer och nu satsar vi för framtiden. Vi söker därför både Servicetekniker med hela världen som arbetsfält och Maskinbyggare för arbete i vår moderna monteringsverkstad.

 

Vilka är vi?

NPB konstruerar, utvecklar och tillverkar automationsutrustning till industrin för lockhantering avseende burkrelaterade produkter, med hela världen som marknad. Företaget har specialistkompetens inom automation och en mångårig kunskap om utveckling och tillverkning av automationsutrustning.

NPBs organisation är kundorienterad och flexibel. Företagets produkter effektiviserar kundens tillverkningsprocesser och minimerar underhållskostnaderna.  NPB är världsledande i sin bransch och har med sina högkvalitativa maskiner stora framgångar på marknaden. 

NPB Automation AB finns i Jönköping, omsätter ca 200 milj. SEK och har ca 50 anställda. Företaget ingår i Xano-koncernen.

 

Vem är du?

Vi tror att du som söker har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter. Du har god kompetens inom mekanik, pneumatik och idrifttagning av maskinutrustning.

Du trivs med att jobba med den senaste tekniken inom maskinteknik och automation.

 

Som Maskinbyggare medverkar du vid montage, färdigställande och leveransprovkörning av våra maskiner. Du kommer att arbeta med en bredd av arbetsuppgifter med tyngdpunkt på mekanik, pneumatik samt till viss del el.

 

Som Servicetekniker uppskattar du internationella kontakter och trivs med att ha hela världen som arbetsfält. Du kommer att jobba med installation och service av våra maskiner hos våra kunder. Då resor är en stor del av tjänsten kan du kommunicera obehindrat på engelska i såväl tal som skrift. Övrig tid ingår du i vårt team med Maskinbyggare.

 

Det är viktigt att du har rätt attityd och drivkraft som person, dina tekniska färdigheter är lika viktiga som ditt engagemang. Du uppskattar blandningen av att arbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Vi uppskattar om du som medarbetare bidrar till en positiv och god stämning, såväl med kunder som vid fikabordet med kollegorna.

 

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är varierande och händelserik. Här får du jobba i ett team med engagerande kollegor. Du kommer också samarbeta nära med övriga team inom NPB, såsom Projektledning, Konstruktion och Automation.

För NPB Automation är det viktigt med en god stämning på arbetet och en bra arbetsmiljö, allt för att ge våra medarbetare goda förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Vill du veta mer?

Kontakta Johan Klinthage, Operativ Chef.

036-290 76 11, johan.klinthage@npb.se

Tjänsten är en tillsvidare anställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urval.

 

Varmt välkommen med din ansökan!